top of page

Bestellen

Leveringsvoorwaarden

 

Bestellingen van minder dan € 50,00 exclusief BTW dienen afgehaald te worden in onze winkel te Heist-op-den-Berg, België. Voor bestellingen tot € 125,00 exclusief BTW afgeleverd in het Benelux wordt automatisch een bijdrage van € 10,00 exclusief BTW voor administratieve- en leveringskosten aangerekend. Bestellingen van meer dan € 125,00 exclusief BTW worden in het Benelux portvrij geleverd. Andere buitenlandse bestellingen worden altijd niet-franco verstuurd. De gratis levering vervalt evenwel indien u bij de aanbieding afwezig was en uw pakket een tweede maal door Districos NV moet worden verzonden. In dat geval zullen wij u de normale € 10,00 exclusief BTW (België) of € 12,00 (Nederland of Luxemburg) excl. BTW transportkosten aanrekenen. Teneinde dit te vermijden, kunt u ook een alternatief leveradres opgeven, waar iemand tussen 9u00 en 18u00 uw goederen in ontvangst kan nemen. De goederen mogen uiteraard ook steeds afgehaald worden in onze winkel te Heist-op-den-Berg.

 

Binnen de Benelux worden de goederen steeds verzonden door een door Districos nv aangestelde transporteur en gelden bovenstaande leveringsvoorwaarden. Bijgevolg is het transportrisico voor rekening van Districos nv tot op moment van levering. De klachtenregeling van artikel 7 (Artikel 7: Klachten) blijft echter steeds van toepassing.

 

Voor leveringen buiten de Benelux is de klant zelf verantwoordelijk voor het transport. Bijgevolg is het transportrisico voor rekening van de klant.

De levering van groot materiaal, zoals een massagetafel, beauty-of pedicurestoel wordt door onze eigen diensten gedaan en kan dus niet gebeuren de dag na uw bestelling. Bij dit soort bestellingen wordt u opgebeld door één van onze medewerkers om een datum af te spreken (zie artikel 23).

Indien je meer vragen hebt, bekijk zeker onze FAQ pagina voor meer informatie.

bottom of page